Home             Over Cécile             Recepten             Reviews             Contact

21 september 2013

FoodWeLove box

De makers van de FoodWeLove box geloven dat producten waarvan je de herkomst van kent nog beter smaken. Met de FoodWeLove box word je in aanraking gebracht met bijzondere producten en verhalen. Elke maand stellen zij een nieuwe box samen. Het thema wordt aan het begin van de maand bekend gemaakt, maar de inhoud is een verrassing totdat je de box thuis ontvangt. Je kunt de box eenmalig bestellen of een abonnement nemen zodat je de box elke maand ontvangt.


de Smaak van Cécile

Ik was al een tijdje nieuwsgierig naar deze box en toen ik de samenwerking met Delicious Magazine voorbij zag komen, heb ik hem gelijk besteld. Het voelde ook echt als een cadeautje toen de postbode de box kwam brengen. Kijk je mee wat er in zat?

de Smaak van Cécile

de Smaak van Cécile

Limited Edition chocolade reep van Tony's Chocolonely
Ieder jaar brengt Tony's Chocolonelely een drietal 'limted edition' chocolade repen uit. Ze liggen nog niet in de winkel maar in mijn box zat al één van de 3 repen van dit jaar. Wij mogen genieten van de smaak 'melk, koek en chilipeper. Daarnaast ontving ik één van de limited edition repen van vorige jaar, 'melk, caramel en zeezout. Die inmiddels vast in het assortiment is opgenomen omdat hij zo lekker is. Alle chocolade van Tony's Chocolonely is fair trade.


de Smaak van Cécile

Green tea with lemon van Clipper
Naast dat het in een mooie verpakking zit, is de thee van clipper biologisch en fairtrade. Vanaf heden is thee van Clipper ook bij de supermarkt te verkrijgen.


de Smaak van Cécile

Chorizo van De Spaanse Schuur
Al het vlees van de Spaanse Schuur is gemaakt van Iberische varkens uit het bergachtige Guijelo. In de box zat een zachte chorizo wat hem geschikt maakt om mee te koken. Bijvoorbeeld in de pasta, paella of omelet.


de Smaak van Cécile

Buluga Linzen van Gekruid
Alles wat de online kruidenwinkel Gekruid verkoopt is puur en onbewerkt. Buluga linzen zijn bekend als 'de kaviaar onder de linzen'. Buluga linzen hebben een aardse en verfijnde smaak. Door de diep zwarte kleur geven ze een mooi kleurcontrast op je bord.


de Smaak van Cécile

Inktvis Inkt van Jan van As
Met inktvisinkt kan je gerechten een diepzwarte kleur geven.


de Smaak van Cécile

Caserecce pasta van Pasta Pura
Pasta gemaakt van Limburgs Kollenberger spelt. De pasta is exclusief verkrijgbaar bij de webshop van House of Taste.Amandelolie van Pariani
Koudgeperste amandelolie van de allerbeste amandelen uit de Noto vallei in Sicilië. Een smaakmaker in bijv. aardse soepen, over geroosterde vis, in saladedressings, over gegrild vlees van de BBQ of in een smoothie.


de Smaak van Cécile

Daarnaast zat er in de box het Delicious Magazine van oktober, 3 ansichtkaarten met tekeningen van Larissa Bertonasco uit het boek 'La Cucina Verde' en een aantal receptideeën met bovengenoemde ingrediënten.

Een leuk en gevarieerd pakket! Op de chocoladerepen na, kende ik de andere producten nog niet, wat het des te leuker maakt. Ook leuk is dat er een brief bij zat met de achtergrondinformatie over de producten.

Kan niet wachten om er iets lekkers mee te gaan maken, maar de komende weekenden helaas geen tijd om uitgebreid te koken i.v.m. onze verhuizing. De succes recepten zal ik zeker met jullie delen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...