Home             Over Cécile             Recepten             Reviews             Contact

15 oktober 2013

Pilot store Chocolate Company - Amsterdam

Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get

de Smaak van Cécile

Afgelopen vrijdag was ik uitgenodigd voor de feestelijke opening van de pilot store van de Chocolate Company in Amsterdam. Chocolade liefhebbers kunnen zich hier laten verwennen met een lekkere ontbijt, lunch of tussendoortje. Je kunt bij de Chocolade Company ook allerlei lekkernijen kopen voor thuis of onderweg. Mooi verpakt en sommige voorzien met leuke spreuken.de Smaak van Cécile


In 2004 is de Chocolade Company begonnen met één kleine winkel in Aken (Duitsland). Inmiddels wordt hun chocolade wereldwijd verkocht. De Chocolade Company is bekend geworden door het bedenken van de hotchocospoon, een stukje chocolade aan een lepel die je door warme melk roert zodat je heerlijke chocolademelk krijgt. Ze verkopen de chocospoons in maar liefst 75 smaken.

De pilot store werd geopend door de burgemeester van Amsterdam en Kerkrade. Symbolisch hebben ze samen met de eigenaar hun handafdruk in vloeibare chocolade gezet.

De pilot store is gevestigd in een sfeervolle locatie aan de Rijnstraat in de Rivierenbuurt in Amsterdam. Vooral de muur met kunst van chocolade(lepels) is opvallend en mooi.

de Smaak van Cécile

Uiteraard mochten we ook de lekkernijen die de Chocolade Company verkoopt proeven onder het genot van een glaasje bubbels.  Dat was smullen, vooral de chocolade fondue viel bij mij in de smaak. Ze verkopen deze ook in blikjes met diverse smaken om mee naar huis te nemen. Thuis kon ik nog heerlijke na genieten van een hotchocospoon.

Als je een chocolade liefhebber bent en in de buurt bent van de pilot store is het zeker de moeite waard om er een bezoekje aan te brengen, al is het alleen maar om wat lekkers mee te nemen voor thuis.

De volgende Chocolate Company store wordt in januari 2014 geopend in Haarlem.

1 opmerking:

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...