Home             Over Cécile             Recepten             Reviews             Contact

9 november 2013

Redesign en WIN actie (gesloten)

Iets langer dan verwacht, maar hier is hij dan mijn nieuw vormgegeven blog met dank aan Susanne van Foodbandits, die mijn wensen en ideeën heeft vertaald in dit design. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Let op! er is www voor het webadres gekomen. De smaak van Cécile is vanaf heden te vinden onder www.desmaakvancecile.com

Omdat ik het leuk vind dat jullie mij volgen, ik blij ben met het redesign van mijn blog en omdat ik in de toekomst graag mijn culinaire inspiratie en plezier met nog meer mensen wil delen, organiseer ik een leuke winactie.

Ik verloot 1 crème kleurige aardewerk ovenschaal van het merk Le Creuset van 32 cm. De schaal is gemaakt van geëmailleerde aardewerk en is daardoor krasvrij, hittebestendig tot 260 °C en vriesbestendig tot -18 °C. De ovenschaal is geschikt voor gebruik in de oven, magnetron, koelkast, vriezer en zelfs in de vaatwasser. Weet jij al wat voor lekkers je gaat maken in deze ovenschaal als je hem wint?Wat moet je doen om kans te maken op deze ovenschaal?

- Volg De Smaak van Cécile op Facebook en/of Twitter
- Gebruik je Facebook, deel dan deze blog post
- Gebruik je Twitter, retweet deze blog post onder vermelding van @smaakvancecile
- Gebruik je geen social media en wil je toch kans maken? Stuur dan een mail naar desmaakvancecile@koelen.nu o.v.v. winactie

Je kunt meedoen van zaterdag 9 t/m zaterdag 16 november 2013. zondag 17 november 2013 zal ik de winnaar bekend maken.


4 opmerkingen:

  1. Wauw! Ziet er mooi uit Cécile (en Suus)! Ik zal eens even wat gaan tweeten, facebooken enzo...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt voor je leuke reactie Marleen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je site is mooi geworden. Wat een mooie ovenschaal. Het lijkt me leuk om hem te winnen, dus gedeeld via facebook.

    BeantwoordenVerwijderen

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...