Home             Over Cécile             Recepten             Reviews             Contact

28 november 2013

WIIN: HK Living teak houten broodplank (gesloten)



Als hulpsinterklaas mag ik namens Fonq deze mooie teak houten broodplank van HK Living  met een diameter van 50 cm weggeven. Een eyecatcher op tafel en in de keuken!
Ik heb de plank zelf ook en gebruik hem bijvoorbeeld als borrelplank om allemaal lekkere hapjes op te serveren of als kaas plank.




Ken je Fonq al? Fonq is een eigentijds online webwarenhuis waar je van alles en nog wat kan kopen voor jezelf en in en rondom het huis. Voor ieder wat wils! Door het grote aanbod is het soms lastig kiezen, maar hier helpt Fonq je bij met de handige gift finder waarmee je bijvoorbeeld het perfecte cadeautje vindt voor een Foodie bij de webshop koken & tafelen. En het fijne is, vóór 24 uur besteld morgen al in huis!


Hoe kun jij kans maken op deze HK Living teak houten broodplank?

1. Laat in een reactie onder aan deze pagina weten dat je mee wil doen met de win actie. Vergeet ajb niet een geldig e-mailadres te vermelden zodat ik contact met je op kan nemen als je gewonnen hebt.
2. Like de Facebook pagina van De smaak van Cécile én share het Facebook bericht over deze winactie. Heb je de facebookpagina van De smaak van Cécile reeds geliked, dan hoef je alleen nog het berichtje te sharen om mee te doen.
3. Voor een extra winkans: volg De Smaak van Cécile ook op Twitter (@smaakvancecile) en plaatst daarbij de volgende tweet:  Ik doe mee met de win actie van @desmaakvancecile en maak daarbij kans op een HK Living teak houten broodplank @Fonq #winactie

Deze winactie loopt van donderdag 28 november t/m zaterdag 7 december 2013. Zondag 8 december zal ik de winnaar bekend maken. Je hebt de plank dan nog voor de kerstdagen in huis!

Thank you Fonq!
















7 opmerkingen:

  1. Oh wauw die is mooi, die wil ik heeeel graag winnen!

    Liefs Suus

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi hè Suus? Ik ga voor je duimen dat je hem wint, het is je van harte gegund naar alles wat jij & Johann voor me gedaan hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gaaf Ciel, ik ding graag mee! Liefs uit Haarlem

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Onze dochter heeft net een loodje getrokken en de winnaar is: Heleen! Gefeliciteerd! De plank komt via Fonq z.s.m. naar je toe. Fijne zondag!

    BeantwoordenVerwijderen

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...