Home             Over Cécile             Recepten             Reviews             Contact

16 maart 2015

Marley Spoon

Als foodblogger krijg ik regelmatig de vraag of ik producten wil testen. Hierin maak ik altijd de afweging of het product mezelf aanspreekt en of het bij mijn blog past.
Begin dit jaar ontving ik de vraag of ik de maaltijden van Marley Spoon wilde testen. Na een bezoekje aan hun website, waar de lekkere gerechten naar mij lonkten, was het antwoord dan ook snel ja!
Het duurde even voordat ik de gerechten ook daadwerkelijk testte omdat onze nieuwe keuken wat langer op zich liet wachten (helaas een verhaal apart) en ik tijdens het koken een stukje van m'n vingertop afsneed (au!).


De gedachte van Marley Spoon is dat ze jou de tijd geven om lekker te koken zonder op zoek te hoeven gaan naar recepten en tijd kwijt te zijn met het doen van boodschappen. Marley Spoon werkt met Chef koks die de recepten ontwikkelen en er wordt gewerkt met verse en hoogwaardige ingrediënten. Dit laatste was zeker te proeven!

Bij Marley Spoon vinden ze het belangrijk om te weten waar hun producten vandaan komen en ze hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Zo streven ze er naar om de ingrediënten in de juiste hoeveelheden aan te leveren om voedselverspilling tegen te gaan.

Elke week kun je kiezen uit 7 nieuwe gerechten. Zowel vegetarisch als met vlees of vis.
Je kunt je gerechten zelf uitzoeken en je bepaald zelf hoe vaak en hoeveel je wil bestellen.

Wij kozen voor fish & chips met koolsalade en ricotta linzenballetjes met papadelle. Beide lekkere gerechten, maar de fish & chips viel het meeste in de smaak, ook bij onze peuter.
Fijn was dat we konden kiezen uit 2 bezorgmomenten en op de dag zelf ontvingen we een sms met een concrete tijdsindicatie. De gerechten werden in een stijlvolle verpakking aangeleverd met een persoonlijk berichtje en  een recepten kaart met een sprekende foto en achtergrond informatie over het gerecht. De receptuur kan nog wat worden verfijnd voor minder ervaren thuiskoks. Persoonlijk vond ik de gerechten een beetje bewerkelijk, waardoor het naar mijn idee minder geschikt is voor door de week.

De gerechten zijn flink aan de prijs voor €9,50 per persoon, maar hiervoor ontvang je wel kwalitatief hoogwaardige en smaakvolle producten.

Als je wat lekkers op tafel wil zetten als je gasten krijgt of je lief wil verwennen zonder al te veel tijd kwijt te zijn aan het bedenken wat je wil gaan maken en geen tijd hebt om zelf boodschappen te doen, dan kan ik Marley Spoon zeker aanraden!Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...