Home             Over Cécile             Recepten             Reviews             Contact

31 maart 2015

Smoothie met avocado & mint

Ik dronk een soort gelijke smoothie voor het eerst op mijn werk. Om eerlijk te zijn was ik een beetje huiverig om hem te proberen. Zoals jullie misschien nog wel van mijn detox weten, ben ik niet zo'n fan van groene smoothies. Maar deze smoothie is verrassend lekker en zeker de moeite waard om eens te maken! Door de avocado word hij lekker romig. Serveer de smoothie bijvoorbeeld eens tijdens de paasbrunch.

smoothie met avocado & mint - www.desmaakvancecile.com


Ingrediënten voor 2 personen:
  • 1 avocado
  • 3 sinaasappels
  • 8 blaadjes munt

Pers de sinaasappels. En pureer met de avocado en munt in de blender.

Schenk in 2 glazen en serveer met een rietje.

Als je hem niet gelijk serveert kan je een beetje limoen of citroensap toevoegen om verkleuring tegen te gaan.

Enjoy!


2 opmerkingen:

  1. MMm, klinkt heel erg goed! Ik maakte vanochtend een smoothie met onder andere avocado en gember, ook echt de moeite waard om eens te proberen!

    BeantwoordenVerwijderen

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...