Home             Over Cécile             Recepten             Reviews             Contact

21 april 2015

Aardbeien smoothie

Met dit mooie weer begin ik weer zin in smoothies te krijgen, jullie ook?
Kennen jullie die lekkere aardbeien smoothie van de La Place? Ik dacht altijd dat ik redelijk gezond bezig was als ik deze bestelde, totdat ik zag hoe ze hem maakten. Er ging o.a. heel veel slagroom én suiker in! Weer een illusie armer. Ik besloot thuis een gezondere versie te maken en die is goed gelukt al zeg ik het zelf!


Ingrediënten voor 2 personen:

  • 400 gram Griekse yoghurt
  • sap van 1 sinaasappel
  • 8 aardbeien
  • 1 el honing (meer als je van zoet houd)

Meng alle ingrediënten in een blender tot een gladde smoothie.
Schenk in 2 glazen en geniet!2 opmerkingen:

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...