Home             Over Cécile             Recepten             Reviews             Contact

1 januari 2016

Happy new year & tot ziens!

Lieve volgers,

Ik wens jullie allemaal een heel gelukkig nieuw jaar met veel liefde, gezondheid en geluk. En natuurlijk lekker eten!

Zoals jullie vast wel gemerkt hebben is het de laatste tijd erg rustig op mijn blog en dat is niet zonder reden. Ik ben namelijk in blijde verwachting van ons tweede kindje! We zijn dankbaar en gelukkig dat we ons gezin in juni helemaal compleet mogen maken.

Net zoals bij mijn eerst zwangerschap gaat het niet helemaal zonder slag of stoot. Ik heb weinig energie en ben met enige regelmaat misselijk. Dat zorgt er voor dat ik op dit moment een haat liefde verhouding met eten heb en alleen voor het hoog nodige in de keuken te vinden ben.
Daarnaast zit ik op m'n werk in een drukke periode door de coördinatie van de verhuizing van ons hoofdkantoor naar een nieuwe locatie. (ik werk voor 30 uur per week als Facility Manager bij een internetbureau)

Alles bij elkaar vraagt erom dat ik keuzes moet maken. Normaliter heb ik niet zo'n moeite met het maken van keuzes maar in dit geval wel.

In bijna drie jaar tijd heb ik met het bloggen iets moois opgebouwd al zeg ik het zelf. Een flinke hoeveelheid mensen weten mijn blog dagelijks te vinden en door het bloggen heb ik leuke contacten opgedaan. Inmiddels staan er ruim 225 recepten op mijn blog.
Het bloggen was voornamelijk erg leuk, maar het legde ook een bepaalde druk op mij dat ik met regelmaat (lees twee keer per week) iets op mijn blog van mijzelf moest plaatsen. En als ik heel eerlijk ben voelde die druk de laatste tijd helemaal niet zo prettig en voelde mijn blog daardoor ook niet meer als een hobby.

Al met al heeft mij doen besluiten om voorlopig mij mijn blog te stoppen. Helemaal de deur dicht doen vind ik moeilijk. Wie weet pak ik de draad wel weer op als de kleine er is, maar voor nu zeg ik tot ziens!

Mijn blog zal ik de lucht blijven, dus blijf vooral lekker koken met mijn recepten.

Liefs Cécile

6 opmerkingen:

 1. Allereerst de beste wensen, hopelijk wordt het een prachtig jaar voor je.
  Jammer maar begrijpelijk dat je gaat stoppen, ik hoop wel dat je op gegeven moment weer terug komt, want ik geniet letterlijk en figuurlijk van je recepten
  Heel veel sterkte, groet Manon

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank voor je leuke reactie Manon en voor jou ook de beste wensen voor het nieuwe jaar!

   Verwijderen
 2. wat jammer om dit te lezen maar ik begrijp het volledig.
  hopelijk kom je nog terug want altijd leuk om hier te lezen wat jij allemaal klaar maakt
  heel veel succes met de zwangerschap en ik wens je een fantastisch kleine bolleke toe waar jullie heel veel plezier zullen aan beleven!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sjonge.. ik was zelf ook even uit de running sinds september en zie je berichtje dus nu pas. Wat leuk dat je nog een kindje krijgt. Inmiddels is het juni en zie ik dat je rond deze tijd je kindje verwacht. Wie weet ben je al bevallen, of zit je met smart te wachten.. goed dat je even een time-out hebt genomen. Hopelijk kun je straks me volle teugen genieten van jullie kleintje.
  Liefs, Hazel

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Hazel, hoe gaat het met jou?
   Inmiddels is onze dochter & zusje Charlotte geboren (14 juni).
   We genieten volop! X

   Verwijderen

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...