Home             Over Cécile             Recepten             Reviews             Contact

29 mei 2017

Review: WeGrill One BBQ thermometer met smartphone app

Weet jij al wat jij jouw vader 18 juni voor een vaderdag cadeau geeft? Bij Radbag vind je een originele selectie aan vaderdag cadeaus.

www.desmaakvancecile.com - Review: WeGrill One BBQ thermometer met smartphone app + WIN actie!


Onlangs hebben wij toch voor het gemak gekozen en een gasbarbecue gekocht. Met het mooie weer van de afgelopen dagen hebben we daar al veel plezier van gehad.

Daarom leek het mij leuk om mijn man te verrassen met een WeGrill One BBQ thermometer met smartphone app die ik bestelde bij Radbag. Een handige vleesthermometer die direct de resultaten weergeeft in de app die je gratis kan downloaden op je smartphone.

Via bluetooth maakt de app contact met de thermometer. Via de app kies je heel makkelijk het te bereiden product, de gewenste garing (bijv. medium rare) en de app geeft daarbij de gewenste temperatuur aan. Zodra het vlees klaar is krijg je een signaal op je smartphone. Het enige wat je hoeft te doen is het vlees tussentijds keren.

Wil je liever zelf de temperatuur en/of tijd instellen dan kan dit uiteraard ook.
De app kan twee stukken vlees tegelijk weergeven, het enige wat je nodig hebt is een extra sonde.

Persoonlijk vinden wij de thermometer ideaal voor grote stukken vlees en vlees die je langer wil garen. Zo testten wij de thermometer uit op een heerlijk stuk bavette

En in de winter gebruik je de thermometer gewoon voor het vlees wat je in de oven gaart!

Met deze handige thermometer met app hoef je nooit meer tussentijds naar de BBQ of oven te lopen om de temperatuur te controleren.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar de WeGrill One BBQ thermometer met smartphone app? In samenwerking met Radbag mag ik één thermometer ter waarde van €49,95 cadeau geven! Om kans te maken dien je:
- De smaak van Cécile te volgen op Instagram, Facebook en/of Twitter
- Laat je vóór 7 juni a.s. via een reactie onder deze blogpost weten dat je graag mee wil doen en wat je als eerste met de thermometer gaat bereiden

7 juni 2017 maak ik de winnaar bekend zodat je de thermometer voor vaderdag in huis hebt!


DE WINACTIE IS INMIDDELS GESLOTEN. DE WINNAAR IS NICOLINE!

www.desmaakvancecile.com - Review: WeGrill One BBQ thermometer met smartphone app + WIN actie!


Ik kreeg een review exemplaar opgestuurd van Radbag. Deze review is gebaseerd op mijn persoonlijke mening.

11 opmerkingen:

 1. Marielle Eickholt29 mei 2017 om 17:13

  Ik doe graag mee Cécile! Ik heb nog zo’n ronde vleesthermometer waar je nauwelijks nog door het glas kunt lezen ;-). Dus dit lijkt me de perfecte vervanging! Als eerste ga ik er een enorme cote de boeuf mee bereiden, mijn absolute favoriet op de bbq!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Natuurlijk doe ik graag mee! Ik ga als eerste misschien net wat anders doen met de WeGrill One, namelijk een mooi Pain de Campagne bakken op de pizzasteen in m'n Weber. Omdat de temperatuur in mijn kolen-bbq niet zo precies te regelen is als in de oven, is het erg belangrijk de kerntemperatuur van het brood in de gaten te kunnen houden. En als dat ook nog real-time kan zonder de deksel open te moeten doen, dan moet dat zeker een erg mooi brood worden! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, die wil ik ook wel gebruiken tijdens het BBQ'en! Als eerste zou ik er dan een Bavette Gordita mee maken. Hmmm, nu al zin in!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een toffe actie! Hoe leuk zal dit zijn als kado voor mijn vader. Hij is dol op bbq'en. Als ik deze voor hem zou mogen winnen zou ik een mooi stuk vlees bij de slager halen, frisse salade erbij en op een mooie zomeravond met mijn vader hiervan gaan genieten. Liefs Daimy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke actie!! Ik zou er pulled pork mee maken. Op een lage temperatuur het vlees langzaam laten garen op de bbq. We hebben nu een thermometer die op de 5 min hysterisch gaat gillen dat het vlees op temperatuur is. En dat nog helemaal niet is. Een thermometer via de app is een stuk nauwkeuriger en ook een stuk rustiger :-) mooi kado voor vaderdag.
  Groet Nicoline

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik doe heel graag mee want te elektrische thermometer die ik had, een uitklapbare, had ik te lang in de pan tegen de rand gehouden waardoor de plastic omhulsel was gaan smelten! Pin kan niet meer goed in en uit klappen. Gedoe. Bovendien moet je hem steeds in het vlees prikken om te checken hoeveel graden het vlees is. Het erin laten zitten zoals 'jouw' thermometer is een stuk handiger. En vooral die timer.

  Maareh als eerst ga ik er short ribs mee maken. Heb gisteren 3 kg gekregen!! Dus braden dmv de kerntemp is ideaal in dit geval.

  Groetjes,

  Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wauw, dat is het nieuwe dat ik leer kennen. bedankt

  BeantwoordenVerwijderen

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...