Home             Over Cécile             Recepten             Reviews             Contact

3 mei 2013

Tasca Bellota

de Smaak van CécileHet was de tweede keer dat we bij dit gezellige kleinschalige tapas restaurant een hapje gingen eten. Het restaurant ligt in de leuke wijk de Jordaan in Amsterdam. We werden vriendelijk ontvangen. I.v.m. koninginnenacht hadden ze een aangepast menu, maar desondanks was er genoeg keus.

de Smaak van CécileWe begonnen met heerlijk knapperig brood met pittige maar romige aioli en Manchego geserveerd op een bedje met rucola. Daarna kregen we gebakken calamaris. Eén van de eerste keren dat ik het niet als taaie kauwgom kreeg, heerlijk! En ansjovis bereid met azijn, welke absoluut niet zuur was! Tot slot namen we heerlijk brood met tomaat en Spaanse gehaktballetjes in tomatensaus. We dronken er een Spaanse witte wijn bij.

Het leuke is dat hier ook veel Spanjaarden komen eten. Dit zegt vaak genoeg over de kwaliteit van het eten. De prijs/kwaliteit verhouding is ook goed. Wat ons betreft een aanrader!

P.s. Sorry voor de slechte foto's We zaten zo heerlijk te genieten, dat ik ondertussen vergat foto's te maken...Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...