Home             Over Cécile             Recepten             Reviews             Contact

20 maart 2014

WIN: Cadeaubon van Dille & Kamille ter waarde van €25 (gesloten)

De smaak van Cécile bestaat 1 jaar en dat vierde ik deze week al met jullie door het delen van het recept voor deze heerlijke sticky toffe cake. En wie jarig is trakteert! Daarom verloot ik ook 1 waardebon á €25 van Dille en Kamille, één van mijn favoriete winkels.


Als ik hier kom, ga ik nooit met lege handen naar huis. Dille en Kamille is in diverse steden in Nederland en België gevestigd. De meesten van jullie zullen Dille en Kamille wel kennen. Hier vind je van alles voor huis, tuin en keuken. Onmisbare basics en lekkere en leuke hebbedingen, om jezelf te verwennen of om cadeau te doen.

Hoe kun jij kans maken op deze cadeaubon ter waarde van €25?

1. Laat in een reactie onder aan deze pagina weten dat je mee wil doen met de win actie. Vergeet ajb niet een geldig e-mailadres te vermelden zodat ik contact met je op kan nemen als je gewonnen hebt.
2Like de Facebook pagina van De smaak van Cécile én share het Facebook bericht over deze winactie. Heb je de facebookpagina van De smaak van Cécile reeds geliked, dan hoef je alleen nog het berichtje te sharen om mee te doen.

Deze winactie loopt van donderdag 20 maart t/m zondag 30 maart 2014. Maandag 31 maart zal ik de winnaar een mailtje sturen.


Let op!
Facebook laat helaas niet meer alle nieuwe berichten zien van onbetaalde pagina's. Dit betekent dat de berichten van de Facebookpagina van De Smaak van Cécile helaas niet meer door iedereen te zien zijn, als je jouw instellingen niet veranderd. Wil je op de hoogte blijven van de laatste berichten en andere culi nieuwtjes van De Smaak van Cécile via Facebook? Dan kan je heel makkelijk jouw instellingen veranderen! Als je naar de Facebookpagina van De Smaak van Cécile gaat, vind je rechts bovenaan de 'Vind ik leuk'-knop. Als je met je muis hierop gaat staan (maar er niet op klikt!) verschijnt er een balkje met daarop 'Meldingen ontvangen'. Klik hier op als je de berichten van De Smaak van Cécile wilt blijven ontvangen. 


15 opmerkingen:

 1. Leuk! Ik doe graag mee aan je winactie (ik ga ook zelden met lege handen naar huis als ik bij Dille en Kamille ben geweest). Mijn e-mailadres is renske_rutgers@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Whoaaa wat een actie. Dit is natuurlijk foodblogger walhalla! Ik doe mee en ga heel hard duimen :)

  Liefs Suus

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met het 1jarig bestaan van je blog! Blijkbaar volgde ik je nog niet op Facebook, natuurlijk gelijk even gedaan :) En zeker doe ik mee met deze leuke winactie, ♡ Dille & Kamille! (foodloveandhappiness.info@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Cécile, Happy blogbirthday!

  je facebook had ik al een tijdje geleden geliked dus dat hoefde ik niet meer te doen.
  In de dille en kamille kan ik uren rondlopen en kijken naar al het prachtigs wat ze verkopen..
  Natuurlijk ga ik je winactie ook even delen op facebook

  <3 liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Woaaah DILLE & KAMILLE! Echt mijn favoriet. Ik heb al een hele voorraad van die tassen thuis. Was zo blij toen ik in Utrecht kwam wonen dat deze winkel er zat. Hele leuke winactie (alhoewel ik ook wel een stuk taart had gewild haha).

  Ik doe graag mee, want aan kookspullen nooit genoeg ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke actie, ik kan ook idd nooit de Dille & Kamille verlaten zonder lege handen. Dus ik doe graag mee aan deze leuke verjaardagsactie.

  Groetjes Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke actie van een geweldige winkel op kookgebied!
  I'm in! Mijn e-mail is info@etenvaneefke.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dille & Kamille is zo'n winkel waar ik al jaren fan van ben, dus ik doe graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd Cecile, met je 1-jarig bestaand. Ga zo door!
  En superleuk deze actie, ik doe graag mee!
  Bij ons in het zuiden hebben we geen Dille & Kamille (voor zover ik weet), maar hoera voor de webshop!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ga helemaal uit mijn dak met een Dille & Kamille in Haarlem, een winkel van grote klasse, leuk om zowel anderen als mezelf mee te verrassen. De prijs, een waardebon, die kans is helaas super klein, maar met "De Smaak van Cécile" op mijn beeldscherm, heb ik toch ook al het gevoel een winnaar te zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke winkel. Ik maak graag kans.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik doe graag mee met de actie. Ik vind je blog echt tof en ben vooral op die havermoutpannenkoeken met appel van laatst <3 en natuurlijk ook gek op dille & kamille! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. O ja, mijn email adres is kimberly_oorebeek@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...