Home             Over Cécile             Recepten             Reviews             Contact

22 oktober 2014

Bites We Love

De makers van de succesvolle Food We Love box hebben een nieuw concept ontwikkeld, Bites We Love. Elke week (of om de week) 4 verrassende gezonde bites op de mat. De bites worden geleverd in een mooi vorm gegeven doos die door de brievenbus past.


Online kies je het profiel dat bij jou past en Bites We Love kiest dan wekelijks (of om de week) vier nieuwe verrassende bites voor je uit. Je kunt kiezen uit 3 profielen:

Pure Bites
Voor als je op zoek ben naar afwisselende bites die je voeden, in plaats van alleen maar vullen.
Bites op basis van noten, zaden en superfoods. Perfect als je langdurig energie nodig hebt, verantwoord wilt eten met af en toe een stukje pure chocolade.

Power Bites
Voor als je wel een boost kunt gebruiken. De Power Bites hebben al het goede van de Pure Bites met een beetje extra zout en zoet voor een instant effect.

Pleasure Bites
Als je jezelf wilt verwennen, doe het dan goed! Pleasure bites zijn een combinatie van pure verantwoorde bites en quilty pleasures. 

Op dit moment zijn er 34 verschillende bitesBites We Love zal steeds nieuwe smaken blijven ontwikkelen waardoor het assortiment nog uitgebreider zal worden.


In elk zakje zit 40 á 50 gram en de bites bevatten geen onnatuurlijke geur-, kleur- en smaakstoffen.

Het fijne is dat een Bites We Love abonnement flexibel is:
  • je kunt het abonnement bijvoorbeeld een week pauzeren (handig als je op vakantie bent)
  • je kunt jouw adres tijdelijk aanpassen
  • je kunt je profiel tussentijds wijzigen
  • je kunt jouw bites cadeau doen aan iemand anders
  • je kunt je bites direct opzeggen
  • je kunt je bites automatisch betalen
  • je kunt feedback geven zodat de box verder afgestemd wordt op jouw smaak


Ik koos voor de Pure Bites en vond ze verrassend en divers samengesteld. Lekker voor onderweg of door de yoghurt. De vormgeving vind ik mooi en uitnodigend, mede daardoor voelde het echt als een cadeautje om de box te ontvangen. Omdat ik ook erg van de hartig hou, had ik achter af beter  kunnen kiezen voor de Power Bites. De Pepita P. had mij bijvoorbeeld ook heerlijk geleken. De bites hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding. Normaliter heb ik een zakje Berry & Nuts in m'n tas. Hier betaal ik €2,99 voor 50 gram en je hebt maar keuze uit 1 smaak. De bites zijn dus goedkoper en biedt meer variatie. Als ik een minpunt moet noemen, dan vind ik het persoonlijk jammer dat je de bites niet 1x in de maand kan bestellen, aangezien ik zelf niet 4x in de week zo'n zakje opeet.

Bites We Love zijn online te bestellen voor €4,95 per week 

Ik kreeg de Bites We Love box opgestuurd om te testen, maar deze review is gebaseerd om mijn eigen mening.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...