Home             Over Cécile             Recepten             Reviews             Contact

26 november 2014

Culi Sint- en kerstcadeautjes

Geen idee wat je als foodie moet vragen voor Sinterklaas en/of kerst? Of geen idee wat je aan een foodie moet geven? Hierbij geef ik je een aantal tips. Wat staat er op jouw verlanglijstje?

Soep bij Janneke thuis
€19,95
Dit is alweer het vierde succesvolle kookboek van Janneke Philippi, o.a. bekend uit de Delicious.
Samen met haar man Serge gaat ze een nieuwe serie uit brengen 'bij Janneke thuis' en dit boek is de eerste uit de serie. In dit boek staan meer dan 50 heerlijk soeprecepten met bijgerechten. In dit boek vertelt ze over de soepen die ze voor haar gezin maakt, over de herinneringen aan haar kindertijd en haar werk als kookboekschrijfster en foodstyliste. De styling is weer om te smullen!






















Braadslee
€7,99
Met de aankomende feestdagen is o.a. een braadslee om vlees in te bereiden onmisbaar.
Bij de Ikea vind je een mooie voor een zacht prijsje.





















Digitale bakthermometer/timer
€8,99
Dat een goede  meter kerntemperatuurmeter niet duur hoeft te zijn bewijst Ikea wel.
Met deze kerntemperatuurmeter heb je nooit meer dat je vlees te kort of te lang in de oven is geweest.
In mijn ogen een onmisbaar hulpmiddel om stukken vlees goed en lekker te bereiden.





















Terracotta schaal 31 cm - vintage groen
€16
Een foodie kan nooit genoeg servies hebben!






















Brood/borrelplank teak 32 cm
€19,95
Deze plank staat dit jaar ook op mijn verlanglijstje. Ik heb hem al in een maatje groter en gebruik hem regelmatig voor mijn foodfoto's en als borrelplank om hapjes op te serveren.





















Houten lepel met ster of hartje
€1
Hema heeft een nieuwe lijn, de blijmakers. Voor een prikkie kan je leuke sint- en kerstcadeautjes kopen. Voor foodies zit er ook genoeg tussen zoals deze leuke houten lepels met een ster of hartje.
Kijk ook eens naar de andere (culi) blijmakers van de Hema zoals de snijplank bamboe (3 maten €5, €7, €10), deegstempel (€3), siliconen bakkwastje (€0,75), 2 thee infusers (€2)






















Cadeaubon Dille & Kamille
€10, €15 of €25
Wedden dat je elke foodie blij maakt met een cadeaubon van Dille en Kamille?























Diverse kruiden Jonnie de Boer
De kruiden van Jonnie de Boer zijn verkrijgbaar bij de supermarkt en bevatten geen onnatuurlijke toevoegingen of extra zout. Vele bijzondere smaken verpakt in een mooi blikje.












Lodge pan 20 cm

€24
Lodge maakt al meer dan 100 jaar ongeemailleerde gietijzeren pannen in de VS. Alle pannen worden in de fabriek voorzien van een ingebakken laag plantaardige olie waardoor inbranden voor gebruik overbodig is. Het gietijzer is bestand tegen de ruwste behandeling met metalen materialen en geschikt voor alle warmtebronnen tot het kampvuur aan toe. Een onverwoestbare pan!















Home Baked
€29,95
Het nieuwe boek van Yvette van Boven staat vol met overheerlijke bakrecepten. Volgens Yvette wordt je van bakken niet alleen gelukkig maar ook erg geliefd. Als je dit boek doorbladerd wil je nog maar één ding en dat is gelijk naar de keuken rennen om te gaan bakken. De recepten worden begeleid met mooie foto's en leuke illustraties. Kortom een boek dat niet mag ontbreken in de boekenkast van een foodie die van bakken houdt.


Ik word niet gesponsord voor deze blogpost. De foto's komen van de site van de leveranciers, door op de roze titel te klikken kom je bij het product uit.

5 opmerkingen:

  1. Allemaal leuke hebbedingetjes, maar als soepmens kies ik voor het eerste boek van Janneke Philippi. Een waanzinnig inspirerend boek!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Goede keus Nel! Nu tijdelijk bij de Boekenkraam €12 zag ik http://www.boekenkraam.nl/details/9789045205878/janneke_philippi/soep_bij_janneke_thuis/

      Verwijderen
    2. inmiddels uitverkocht bij de boekenkraam hoor ik....helaas

      Verwijderen
  2. Ik wou het boek van Janneke bestellen, maar hij is helaas al niet meer aanwezig. Wel het kookboek van rutger, die lijkt me ook erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jammer Maxime! Heb het gelijk aan de blogpost verwijderd. Boek van Rutger lijkt me idd ook erg mooi en lekker!

      Verwijderen

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...