Home             Over Cécile             Recepten             Reviews             Contact

30 mei 2015

Withlocals

Wil je een stad op een andere manier leren kennen? Ga dan eens eten bij een van de hosts van Withlocals. Je maakt kennis met andere culturen en leert nieuwe mensen kennen onder het genot van lekker eten. Withlocals was al actief in Azië en sinds kort ook in Nederland in de steden Amsterdam en Eindhoven.

withlocals - www.desmaakvancecile.com


Op uitnodiging was ik samen met 2 vriendinnen te gast bij host Simon en zijn partner Rein in Amsterdam. We werden hartelijk ontvangen in hun prachtige appartement in Amserdam Oud-Zuid. Naast dat Simon van koken houdt, richt hij ook graag huizen in. Dit kon je tot in de kleinste details terug zien.

Het zonnetje scheen en we maakten onder het genot van een wijntje en een knabbeltje kennis op het dakterras. Een collega van Rein schoof aan en hun hond Klaartje scharrelde ook gezellig rond.

Simon komt oorspronkelijk uit Australië en heeft met Rein veel gereisd en heeft op diverse plekken in de wereld gewoond. Uit deze ervaringen haalt hij zijn kookinspiratie. Aan de prachtig gedekte tafel verwende Simon ons eerst met een Indiaas hoofdgerecht, één van zijn specialiteiten vertelde hij. Daarna kregen we een heerlijk stukje Tête de Moine kaas en als afsluiting maakte Simon de Trifle van Kookmeisje, die vorige week bij hen kwam eten.

Een leuke en bijzondere ervaring. Uit mezelf zou ik niet zo snel gaan eten bij mensen die ik niet ken maar door Withlocals heb ik ervaren dat dit eigenlijk heel leuk en laagdrempelig kan zijn.

Ik weet natuurlijk niet hoe de andere hosts zijn, maar aan de reviews te lezen zit dat wel goed.

Wil je ook kennis maken met Withlocals? Ze hebben nu een hele leuke openingsactie waarbij de 2e persoon gratis mee mag. Gebruik hiervoor op hun website de code #Holland.

withlocals - www.desmaakvancecile.com


Zoals ik al schreef mocht ik op uitnodiging kennis maken met Withlocals, maar deze review is gebaseerd op mijn eigen mening.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...