Home             Over Cécile             Recepten             Reviews             Contact

29 juni 2015

Het geheim van slanke mensen; week 4

Vandaag alweer mijn laatste weekmenu uit de reeks van vier die ik met jullie deel. De weken zijn voorbij gevlogen. Ik ben er nog niet en ga zeker door totdat ik het gewenste resultaat heb bereikt.
Maar met dit resultaat zit ik al zoveel lekkerder in mijn vel. Ik vond het leuk om mijn weekmenu's jullie te delen, het gaf een goede stok achter de deur. Ik hoop dat ik jullie ook heb kunnen inspireren.

Benieuwd wat ik afgelopen week at en wat het eind resultaat is?


Het geheim van slanke mensen: week 4 - www.desmaakvancecile.com
22 juni
ontbijt:
Griekse yoghurt met blauwe bessen en boekweit chocolade granola
lunch:
1 rijstwafel met pindakaas, sambal & komkommer
1 cracker met geitenkaas
1 gekookt ei
komkommer & tomaat
tussendoor:
1 blikje cola light
1 handje kersen
diner: over van zondag
1/2 spare rib
koolsalade (met Griekse yoghurt ipv mayonaise & crème fraîche)

23 juni 
ontbijt:
Super Juice van AH met framboos, granaatappel, sinaasappel & limoen
tussendoor:
Nakd reep
lunch:
salade van linzen, gegrilde aubergine & paprika, tomaat, halve avocado en een beetje blauwe geitenkaas
tussendoor:
1 glas cola light
2 rijstwafels met pindakaas en gebakken uitjes
diner:
2 homemade burrito's
paar snoeptomaatjes
tussendoor:
2 Reese's
1 glas cola light

Het geheim van slanke mensen: week 4 - www.desmaakvancecile.com


24 juni
ontbijt:
Griekse yoghurt met blauwe bessen en boekweit chocolade granola
lunch:
1 ei
witlofsalade met appel, rozijnen, ei & beenham
tussendoor:
1 blikje cola light
diner: BBQ werk
1 kleine hamburger
halve maiskolf
komkommer en tomaat
2 cola light


25 juni
ontbijt:
Griekse yoghurt met blauwe bessen en boekweit chocolade granola
lunch:
1 cracker met geitenkaas
1 cracker met ossenworst
1 ei
komkommer en tomaat
tussendoor:
1 blikje cola light
paar kersen
diner:
witlofsalade met Griekse yoghurt en balsamico
1 worstje

Het geheim van slanke mensen: week 4 - www.desmaakvancecile.com

Vrijdag nam ik mijn man als verrassing mee naar het vuurtoreneiland. Deze reservering had ik een paar maanden geleden al gemaakt en we hebben er met volle teugen van genoten inclusief heerlijk eten en lekkere wijn! Het was helaas wel op de weegschaal te zien, naast alle cheat momentjes deze week. Dus de teugels moeten weer wat strakker aan om het gewenste resultaat te bereiken.

26 juni
ontbijt:
Griekse yoghurt met blauwe bessen en boekweit chocolade granola
lunch:
zacht gekookt ei met tomaat, gebakken champignons en halve paprika
diner: vuurtoren eiland
4 gangen diner
4 glazen witte wijn

27 juni
ontbijt:
2 gebakken eieren met spek
lunch:
fruitsalade
tussendoor:
1 donut
paar plakjes worst
diner: BBQ
salade met mais, tomaat, lente ui, avocado, paprika & mozzarella
1 merquez worstje
1 dun filet lapje
3 glazen cola light

28 juni
ontbijt:
hard broodje met filet american en ei
1 beschuit met muisjes
lunch:
hard broodje met filet american
tussendoor:
1 cola light
paar plakjes worst
diner:
hamburger

Ik dronk de hele week rooibosthee, water (soms met een limoentje en mint erin) en Spa rood. Dronk ik wat anders dan heb ik dit vermeld in mijn eetdagboek. Ik weet dat cola light geen gezonde keuze is, maar persoonlijke vind ik dit wel een lekkere afwisseling op al dat water en thee.

Resultaat na week 4: +0,3 kg, totaal afgevallen na 4 weken -2,8kg

Ter aanvulling: Ik word niet gesponsord voor dit artikel en ik ben geen voedingsdeskundige. Ik stel mijn eigen weekmenu samen op basis van wat ik lekker vind en wat voor mij goed werkt. Dit kan uiteraard voor iedereen anders zijn! 

Je leest hier de inleiding, het menu en het resultaat van week 1
Je leest hier het menu en het resultaat van week 2
Je leest hier het menu en het resultaat van week 32 opmerkingen:

  1. Ben je hierna nog afgevallen en heb je je het uiteindelijke resultaat kunnen vasthouden? Carmen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Carmen, dank voor je interesse. Heb het daarna niet helemaal vast kunnen houden, maar dat had een leuke reden......nl dat ik zwanger was van onze 2e dochter. Inmiddels ben ik bevallen en probeer ik de laatste kilo's er weer af te krijgen. Ben op de goede weg. Ben jij ook met het boek aan de slag gegaan? Groeten Cécile

      Verwijderen

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...