Home             Over Cécile             Recepten             Reviews             Contact

8 augustus 2015

Liebster Award

Annelies van het blog Oh lady bake nomineerde mijn voor de Liebster Award, lief dank je wel! Annelies is een trouwe volger van mijn blog en reageert vaak op mijn blogpost, erg leuk!
Toen ik net was gestart ontving ik al een keer een Liebster award. Omdat de vragen een kijkje in de keuken geven achter de persoon die het blog maakt, leek het mij leuk om nog een keer mee te doen. Lees je mee?

Wat is jouw droomvakantie?
Toen onze dochter nog niet geboren was maakten we graag verre reizen. Zo zijn we samen in China en Zuid-Afrika geweest. Nu onze dochter er is, klinkt misschien heel cliché, is het voornamelijk belangrijk dat zij het naar haar zin heeft, dan hebben wij dat ook. We komen graag op Schiermonnikoog. Hier kom ik al van kinds af aan. Door de aankoop en verbouwing van ons huis zijn we de afgelopen twee jaar niet echt op vakantie geweest.

Wat is voor jouw het lekkerste dessert ooit?
Het meeste hou ik van een kaasplank met een lekker glas port of wijn erbijAan wat heb je een grondige hekel?
Om het food gerelateerd te houden; aan mensen die hun arm voor hun bord leggen en met 1 hand binnen no time hun eten naar binnen werken zonder er van te genieten.

Wat is het leukste dessert dat je ooit zelf gemaakt hebt.
De Charlotte met frambozen die ik 2 jaar geleden voor mijn kerstmenu maakte, was een leuke uitdaging om te maken.Wat is je grootste zoete zonde.
Momenteel ben ik helemaal gek op Oreo koekjes. Als het pak eenmaal open gaat, moet hij ook helemaal op. Een slechte eigenschap, dus daarom haal ik ze ook zo min mogelijk in huis.

Wat is je grootste schrik?
Dat mijn dierbaren iets overkomt

Waar kijk je naar uit de komende maanden?
Mijn man is zijn droom aan het waarmaken doordat hij voor zichzelf is begonnen. Ik kijk er naar uit dat dit een groot succes wordt. Daarnaast hoop ik dat onze grootste droom uit komt, maar daar kan en wil ik nu nog niks over zeggen. Word hopelijk vervolgd!

Welke blog zou je zeker aanraden om te volgen?
Door het bloggen heb ik veel leuke mensen leren kennen en ik volg een heel aantal blogs, dus het is erg moeilijk kiezen. Ik noem er 3 in willekeurige volgorde.
Foodiemoods - Wendy schrijft erg leuk, maakt mooie foto's en je vindt lekker recepten op haar blog
Kookmeisje - Anne-Ruth houdt van mooi servies en bloemen en dit zie je terug op haar blog. Mooie sfeerbeelden. Sinds kort deelt ze naast recepten ook elke maand hoe je een mooi boeket bloemen samen stelt. Dit najaar opent ze een hele gave webshop, dus hou haar blog in de gaten!
Homecooking dept. - Marianne maakt prachtige foto's, deelt originele recepten en geeft menusuggesties.

Op welke blogpost ben je heel trots?
Alweer zo'n moeilijke vraag! Ik vind de blogpost over Spaghetti alle Vongole erg leuk omdat dit één van mijn lievelingsgerechten is en ik in deze blogpost foto's deel van onze dochter die ook heerlijk mee zit te smullen. We zochten voor dit gerecht zelf de Vongole op het wad van Il de Ré in Frankrijk. Het is een blogpost uit mijn eerste jaar, dus de foto's vind ik persoonlijk wat minder mooi.Waarom zou je de mensen aanraden om te beginnen met bloggen?
Om dat dit erg leuk is! Je kunt je creativiteit erin kwijt, je leert leuke mensen kennen en het leuk is om recepten te delen. Bovenal moet je het doen omdat je het zelf erg leuk vindt, want er gaat wel veel tijd in zitten.


Omdat de Liebster award al aardig vaak rond is gegaan heb ik besloten om niemand te nomineren.
Maar je bent uiteraard vrij om deze tag en vragen over te nemen, alleen maar leuk!

4 opmerkingen:

  1. leuk om te lezen en wat een leuke blogs stel jij voor om te lezen!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk om te lezen Cecile! Super lief dat je mij er ook bij hebt gezet. Je bent een lieve blogvriendin xx

    BeantwoordenVerwijderen

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...